Intraoralno skeniranje

Intraoralni skener potpuno komforno uzima otiske zuba za samo nekoliko minuta. Izradu protetskih radova čini bržom i preciznijom.
Saznaj više →

Estetska Stomatologija

Estetska stomatologija podrazumeva različite procedure, u cilju postizanja željenog estetskog rezultata, a u vezi sa bojom, oblikom i položajem zuba.
Saznaj više →

Implantologija

Implantologija omogućava zamenu nedostajućih zuba ugradnjom zubnih implantata. Po potrebi se izvode dodatne hirurške intervencije.
Saznaj više →

Protetika

Protetika nudi rešenja za nadoknadu zuba koji nedostaju. Na raspolaganju su fasete ili viniri, luminiri, krunice ili navlake za zube, mostovi, proteze.
Saznaj više →

Ortodoncija

Ortodoncija se bavi prevencijom i ispravljanjem loše postavljenih zuba, a uz pomoć fiksnih proteza i folija za ispravljanje zuba.
Saznaj više →

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija podrazumeva različite operacije zuba kao što su apikotomija, gingivektomija, vađenje zuba, frenektomija, augmentacija kosti.
Saznaj više →

Parodontologija

Parodontologija se bavi lečenjem bolesti desni, ali i njihovom prevencijom pomoću skidanja kamenca, peskiranja, poliranja.
Saznaj više →

Endodoncija

Endodoncija se bavi lečenjem obolele zubne pulpe i tkiva oko korena zuba. Ovde spadaju plombiranje i vađenje živca iz zuba.
Saznaj više →

Dečija stomatologija

Zadatak dečije stomatologije je da očuva zdravlje mlečnih zuba redovnim pregledima, ali i da spreči pojavu straha od zubara.
Saznaj više →

Dentalni laseri

Dentalni laseri omogućavaju različite stomatološke intervencije bez krvarenja, uz brže zarastanje i malu mogućnost infekcije.
Saznaj više →

Snimanje zuba

Snimanje zuba savremenim digitalnim aparatima je jako važno za dijagnostiku, kao i za planiranje toka lečenja.
Saznaj više →

Analgosedacija

Analgosedacija se izvodi u saradnji sa anesteziologom, za intervencije kao što su višestruko vađenje zuba ili ugradnja većeg broja implantata.
Saznaj više →