Hitno vam je potreban stomatolog? – Novi Beograd, kao najveća opština u Beogradu, mesto je poslovanja preko 200 stomatoloških ordinacija. Stomatološka ordinacija Magic Dent vam preko 15 godina stoji na usluzi u vašem kraju – na samo 600 m od Bulevara Mihajla Pupina! 

Posetite nas i uverite se u stručnost stomatologa Magic Dent ordinacije Novi Beograd. Vaš termin pregleda možete zakazati pozivom na brojeve telefona, svakog radnog dana od 11 do 19h:

Telefon: +381-11-260-1638

Mobilni: +381-65-260-1638

Mobilni: +381-64-183-5244

Mobilni: +381-62-257-343

Van radnog vremena vam stojimo na raspolaganju putem mejla. Odgovor na upit očekujte u najkraćem roku!


Stomatološka ordinacija Magic Dent – vaš stomatolog od poverenja!

Nudimo vam čitav spektar stomatoloških usluga – od ugradnje implantata, preko izbeljivanja zuba, do postavljanja fiksne proteze.

Materijali koje koristimo u svom radu su vrhunskog kvaliteta, a tehnike koje primenjujemo u skladu su sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji. 

Kroz dugi niz godina iskustva u poslu unapredili smo stomatološko znanje i veštine u korak sa savremenom stomatologijom i medicinom. Posvećenošću i brigom zadobili smo poverenje velikog broja klijenata, od kojih su polovina baš stanovnici Novog Beograda.

Kvalitet usluge koju pružamo prepoznali su i stanovnici drugih država, koji su postali naši dragi pacijenti. Tim povodom od Ministrarstva zdravlja 2017. godine dobili smo sertifikat za zdravstveni turizam – kao jedna od 30 stomatoloških ordinacija na teritoriji cele države!

Vaš stomatolog Novi Beograd: Magic Dent jedna je od 30 ordinacija koja poseduje sertifikat za zdravstveni turizam


Vaš Stomatolog na Novom Beogradu – Magic Dent nudi sledeće usluge

Dečiji stomatolog Novi Beograd

Ako vam je potreban dečiji zubar Novi Beograd nudi mnogobrojne opcije. U ordinaciji Magic Dent mališani su posebno dragi gosti. Trudimo se da im pokažemo da za njih uvek imamo strpljenja, a samo lečenje da obavimo brzo i sa što manje neprijatnosti.
Naši dečiji stomatolozi znaju koliko je važno decu navići na stomatologa od malih nogu, zadobiti njihovo poverenje i tako uspostaviti kulturu brige o zubima koju će sami održavati kada odrastu. Zato – ne oklevajte da ih dovedete i pre nego što zub zaboli!

ZAKAŽITE PREGLED ZA VAŠE DETE!

Iskoristite prednosti digitalne stomatologije

Vaš Magic Dent stomatolog Novi Beograd poseduje opremu za digitalno 3D snimanje zuba. Ono nam omogućava bržu, komforniju i precizniju dijagnostiku, kao i planiranje hirurških i implantoloških intervencija.

Implantologija

Ugradnja implantata je idealno rešenje za problem nedostatka jednog ili više zuba u vilici. Osim što predstavlja estetski problem, nedostatak zuba dovodi do negativnih posledica u vidu propadanja potporne kosti susednih zuba.

Izbegnite ove neprijatnosti – zakažite pregled i konsultujte se sa našim stručnjacima!

Zakažite pregled

  captcha

  * polja označena crvenom zvezdicom su obavezna

  Estetska stomatologija

  U najpopularnije tretmane ulepšavanja zuba spadaju:

  Uz ove neinvazivne intervencije brzo i efikasno možemo poboljšati izgled vaših zuba, bilo da je u pitanju boja, oblik ili nedostatak dela zuba.

  Ortodoncija

  Postavljanjem zuba u pravilan položaj bave se naši iskusni ortodonti. Najveći efekti terapije fiksnom protezom ili mobilnim aparatom zapažaju su kod mladih pacijenata čije je zube lakše repozicionirati, ali imajte na umu da godine nisu ograničavajući faktor!

  Zdravljem desni bavi se – parodontologija!

  O desnima i zubnoj kosti podjednako je bitno brinuti se kao i o samim zubima. Bolne i neprijatne probleme kao što su parodontoza i povlačenje desni uspešno rešavaju klasične i moderne metode parodontološkog lečenja, dostupne u ordinaciji Magic Dent.

  Protetika – mobilna, fiksna ili kombinovano?

  Ukoliko imate nedostatak jednog ili više zuba, mi smo prava adresa za vas! Nakon detaljnog pregleda i procene, naši stručnjaci će odrediti kakvo je protetsko rešenje najbolje za vas – mobilno, fiksno ili možda kombinovano. Materijali od kojih se izrađuju krunice i proteze su visokog kvaliteta, a njihov izbor napravićete po savetu i dogovoru sa stomatologom.

  Endodoncija – briga o unutrašnjosti zuba!

  Ukoliko karijes prodre kroz tvrde zubne strukture, dolazi do oboljenja unutrašnjosti zuba (zubne pulpe). Kada se ovo ne leči na vreme, sledeći stadijum je gangrena – odumiranje zubne pulpe. Endodoncija je oblast stomatologije koja se bavi rešavanjem ovakvih i sličnih problema, a mi koristimo najsavremenije tehnike i instrumente u radu!

  POZOVITE NAS!

  Oralna hirurgija – ne oklevajte da svoje poverenje date stručnjacima

  Hiruške intervencije kod pacijenata obično izazivaju strah i nelagodnost. Međutim, ukoliko se priprema i sama intervencija odrade pažljivo i stručno – oporavak je brz i bez posledica. Uz pravilno primenjenu lokalnu anesteziju nećete osećati bol tokom operacije – to vam garantuju naši stručnjaci! Magic Dent stomatolog Novi Beograd vam za određene stomatološke procedure može ponuditi i analgosedaciju, uz saradnju sa anesteziologom.


  Vaš zdrav i lep osmeh naša je najveća preporuka!

  Naš i vaš zajednički cilj je da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i zdravim zubima, a vaše zadovoljstvo našim radom najbitniji je kriterijum kojim merimo uspeh.

  Zbog toga se ponosimo time što većina naših klijenata za nas sazna upravo kroz preporuku zadovoljnih pacijenata! Pročitajte neke od ovih preporuka za zubara na opštini Novi Beograd:

  ˝Prijatni, profesionalni i uvek na visini zadatka. Svi članovi tima stomatološke ordinacije Magic Dent su vrlo stručni i posvećeni. Ne postoji problematika sa kojom sam se susrela u poslednjih 7 godina, a da nisu našli rešenje! Ordinacija koju uvek rado preporučim. Hvala.˝
  Marina Petrović, Novi Beograd

  ˝Malo je reći najbolji. Profesionalnost i stručnost na prvom mestu, a sve ostalo – ljubaznost, prijatnost i uslužnost odmah zatim. Hvala vam što postojite. Želim vam puno uspeha u radu!˝
  – Nemanja Marković, Novi Beograd

  ˝Odličan tim strucnjaka, svi su jako prijatni i ljubazni. Ocena 10+!˝
  – Aleksa Stefanović, Novi Beograd

  Neka Magic Dent postane i vaša stomatološka ordinacija na opštini Novi Beograd! Pozovite nas i zakažite pregled.


  Stomatolog Magic Dent Novi Beograd – kako doći do naše ordinacije?

  Kako od tržnog centra Ušće do stomatologa na Novom Beogradu - Magic Dent

  Ušće Shopping Center – Magic Dent: Na stajalištu “Nova Galenika” sačekajte autobusku liniju 84 ili 15 i siđite na stajalištu “Karađorđev trg” – na 350m nalazi se vaš stomatolog Novi Beograd.

  Kako od Delta City TC do stomatologa na Novom Beogradu - Magic Dent

  TC Delta city – Magic Dent: Na stajalištu “Graraža Novi Beograd” sačekajte autobusku liniju 85 i siđite na stajalištu “Aleksandra Dubčeka” – na 270 m nalazi se vaš zubar Novi Beograd.

  Kako od TC Delta City do stomatologa na Novom Beogradu - Magic Dent

  TC Delta city – Magic Dent: Na stajalištu “Omladinskih Brigada” sačekajte autobusku liniju 73 ili 610 i siđite na stajalištu “Poljoprivredni fakultet” – na 270m nalazi se vaša stomatološka ordinacija Novi Beograd.