Hitno vam je potreban stomatolog? – Novi Beograd, kao najveća opština u Beogradu, mesto je poslovanja preko 200 stomatoloških ordinacija. Stomatološka ordinacija Magic Dent vam punih 12. godina stoji na usluzi u vašem kraju – na samo 600 m od Bulevara Mihajla Pupina!

Posetite nas i uverite se u stručnost stomatologa Magic Dent ordinacije Novi Beograd. Vaš termin pregleda možete zakazati pozivom na brojeve telefona:

Telefon: +381-11-260-1638

Mobilni: +381-65-260-1638

Mobilni: +381-64-183-5244

Mobilni: +381-62-257-343

Stomatolog Magic Dent Novi Beograd – kako doći do naše ordinacije?

Stomatološka ordinacija Magic Dent – vaš stomatolog od poverenja!

Ako tražite zubara u Beogradu koji nudi čitav spektar stomatoloških usluga – od ugradnje implantata, preko izbeljivanja zuba, do postavljanja fiksne ili mobilne proteze – onda ste na pravom mestu.

Materijali koje koristimo u svom radu su vrhunskog kvaliteta, a tehnike koje primenjujemo u skladu su sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji. Kroz dugi niz godina iskustva u poslu unapredili smo stomatološko znanje i veštine u korak sa savremenom stomatologijom i medicinom. Posvećenošću i brigom zadobili smo poverenje velikog broja klijenata, od kojih su polovina baš vaši sugrađani – stanovnici Novog Beograda.

Kvalitet usluge koju pružamo prepoznali su i stanovnici drugih država koji su postali naši dragi pacijenti. Tim povodom od Ministrarstva zdravlja 2017. godine dobili smo sertifikat za zdravstveni turizam – kao jedna od 30 stomatoloških ordinacija na teritoriji cele države!

Vaš stomatolog Novi Beograd: Magic Dent jedna je od 30 ordinacija koja poseduje sertifikat za zdravstveni turizam

Vaš Stomatolog na Novom Beogradu – Magic Dent nudi vam sledeće usluge

Estetska stomatologija

Kada kažemo estetska stomatologija na šta zapravo mislimo?
U najpopularnije tretmane ulepšavanja zuba spadaju njihovo izbeljivanje, izrada keramičkih faseta (ljuspica) i postavljanje kompozitnih plombi. Uz ove neinvazivne intervencije brzo i efikasno možemo poboljšati izgled vaših zuba – bilo da je to u pitanju boja, oblik ili nedostatak dela zuba.

Implantologija

Kao što i sama reč kaže – u pitanju su implanti, tj. njihova ugradnja! Kome je ona potrebna? Ugradnja implantata je idealno rešenje za problem nedostatka jednog ili više zuba u vilici. Osim toga što predstavlja estetski problem, nedostatak zuba dovodi do negativnih posledica u vidu propadanja potporne kosti susednih zuba. Kako biste izbegli da vam se ovo desi – zakažite termin i konsultujte se sa našim stručnjacima!

Ortodoncija – mobilni ili fiksni aparati?

Postavljanje zuba u pravilan položaj ili kako se stručno kaže ‘ortodoncija’ – jedna je od najčešćih intervencija na zubima sa kojim se pacijenti susreću već kao deca. Od veličine i tipa promene položaja zuba koju je potrebno izvršiti u vilici zavisiće da li je neophodno postaviti:

  • fiksni aparat – koji postavlja i kontroliše Vaš stomatolog, ili je dovoljan
  • mobilni aparat – koji se izrađuje po planu stomatologa, a koji svakodnevno stavljate i skidate sami.

Najveći efekti ove terapije zapaženi su kod mladih pacijenata čije je zube lakše repozicionirati, međutim imajte na umu da godine nisu ograničavajući faktor!

Zdravljem desni bavi se – parodontologija!

O okruženju zuba – desnima i zubnom kosti, podjednako je bitno brinuti se kao i o samim zubima. Zubnu kost može zahvatiti upala (parodontoza), a desni se mogu povući ili biti preosetljive. Ove bolne i neprijatne probleme uspešno rešavaju klasične i moderne metode parodontološkog lečenja.

Dečiji stomatolog Novi Beograd

Mališani su dragi gosti u ordinaciji Magic Dent. Trudimo se da im pokažemo da za njih uvek imamo strpljenja, a samo lečenje da obavimo brzo i sa što manje neprijatnosti. Važno je decu navići na stomatologa od malih nogu, zadobiti njihovo poverenje i tako uspostaviti kulturu brige o zubima koju će sami održavati kada odrastu. Zato – ne oklevajte da ih dovedete i pre nego što zub zaboli! Kada upoznaju svoje doktore za zube na vreme – vratiće im sa manje briga kada to zaista bude bilo potrebno! Zakažite pregled vašem mališanu.

Protetika – mobilna, fiksna ili kombinovano?

Ukoliko imate nedostatak jednog ili više zuba ili vam je potrebna zubna proteza – mi smo prava adresa za vas! Nakon detaljnog pregleda i procene naši stručnjaci će odrediti kakvo je protetsko rešenje najbolje za vašu vilicu – mobilno, fiksno ili možda kombinovano. Materijali od kojih se izrađuju krunice i proteze su visokog kvaliteta, a njihov izbor napravićete uvek po savetu i po dogovoru sa vašim stomatologom!

Endodoncija – briga o unutrašnjosti zuba!

Ukoliko karijes prodre kroz tvrde zubne strukture, doći će do unutašnjosti zuba – zubne pulpe i tada može doći do njenog oboljenja: pulpitisa. Sledeći stadijum oboljenja jeste gangrena – odumiranje zubne pulpe! Ovo je samo jedan od scenarija koji mogu da se dese ukoliko zapostavite brigu o svojim zubima i ignorišete bol. Endodoncija je oblast stomatologije koja se bavi rešavanjem ovakvih i sličnih problema, a mi koristimo najsavremenije tehnike i instrumente u radu! Pozovite nas i zakažite Vaš sledeći pregled već sada.

Oralna hirurgija – ne oklevajte da svoje poverenje date stručnjacima

Hiruške intervencije kod pacijenata obično izazivaju strah i nelagodnost. Međutim ukoliko se priprema i sama intervencija odrade pažljivo i stručno – oporavak je brz i bez posledica. Uz pravilno primenjenu lokalnu anesteziju nećete osećati bol tokom operacije – garantuju naši stručnjaci!

Vaš zdrav i lep osmeh naša je najveća preporuka!

Naš i vaš zajednički cilj je da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i zdravim zubima, a vaše zadovoljstvo našim radom najbitniji je kriterijum kojim merimo uspeh. Zbog toga, ponosimo se time što većina naših klijenata za nas sazna upravo kroz preporuku zadovoljnih pacijenata! Pročitajte neke od njih…

˝Prijatni, profesionalni i uvek na visini zadatka. Svi članovi tima stomatološke ordinacije Magic Dent su vrlo stručni i posvećeni. Ne postoji problematika sa kojom sam se susrela u poslednjih 7 godina, a da nisu našli rešenje! Ordinacija koju uvek rado preporucim. Hvala.˝
Marina Petrović, Novi Beograd

˝Malo je reći najbolji. Profesionalnost i stručnost na prvom mestu, a sve ostalo – ljubaznost, prijatnost i uslužnost odmah zatim. Hvala vam što postojite. Želim vam puno uspeha u radu!˝
– Nemanja Marković, Novi Beograd

˝Odlican tim strucnjaka, svi su jako prijatni i ljubazni. Ocena 10+!˝
– Aleksa Stefanović, Novi Beograd

Neka Magic Dent postane i vaša stomatoloska ordinacija na opštini Novi Beograd! Kontaktirajte nas i zakažite pregled:

Zakažite pregled

    captcha

    * polja označena crvenom zvezdicom su obavezna