Estetska stomatologija ne podrazumeva samo izradu novih protetskih nadoknada, faseta ili krunica u estetskoj regiji. U sastav estetske rehabilitacije svakako ulazi i promena oblika ili boje zuba koje se mogu postići kompozitnim nadoknadama odnosno plombama. Međutim, promena estetike zuba vrlo često zahteva promenu oblika mekih tkiva.

Tretiranje desni laserom

Meka tkiva su, naime, ta koja svojim položajem mogu dati zubu manje ili više lepši izgled. Kod prednjih zuba, desni mogu biti spuštene, podignute, asimetrične ili nepravilnog oblika. Njihov oblik može da diktira i položaj kosti koja se nalazi oko zuba a koja daje potporu mekim tkivima.
Ukoliko postoji potreba za korigovanjem mekih tkiva, to se može uraditi na dva načina. Prvi način je hiruški i podrazumeva uklanjanje mekih tkiva skalpelom. Drugi način korigovanja mekih tkiva je laserom.
Postupak korekcije oblika desni laserom je komforniji za pacijenta, bez krvi, brži i svakako precizniji od hiruškog tretmana. Rezultat je odmah vidljiv i pacijent izlazi iz ordinacije sa lepšim osmehom. U stomatološkoj ordinaciji Magic Dent radimo korigovanje mekih tkiva isključivo upotrebom lasera.

Laserski tretman desni sa očiglednim rezultatima!
Višegodišnje iskustvo u polju estetske stomatologije i upotrebi lasera daje nam sigurnost u planiranju čiji je proizvod visok kvalitet usluge, a naši zadovoljni pacijenti su potvrda i satisfakcija našem radu.
Zakažite pregled već danas!

Autor: Mr Sci dr Gavrilov Dragan

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

two + nineteen =

© 2018 - Magic Dent - dsgn: shojke.com

}