Cirkonijum krunice su najtraženija vrsta bezmetalnih krunica. Estetski rezultati koje dostižu su na najvišem nivou u svetu bezmetalnih krunica, ali njihova čvrstoća, dugotrajnost i kvalitet su nešto što ih izdvaja od ostalih keramičkih krunica.

U produžetku teksta možete saznati kako tačno izrađujemo cirkonijumske krunice u Magic Dent Centru za digitalnu stomatologiju. Najkraći odgovor bi bio: izuzetno brzo, kvalitetno i komforno. Rezervišite svoj termin već danas i uverite se u ovo!

ZAKAŽITE PREGLED

Cirkonijum krunice u Magic Dent Centru za digitalnu stomatologiju

Za cirkonijum krunice Beograd nudi pregršt opcija. Zašto uraditi cirkonijum keramičke krunice baš u Centru za digitalnu stomatologiju Magic Dent? Ovo su naši glavni aduti:

  1. Stručno osoblje. Naši stomatolozi iza sebe imaju stotine izrađenih krunica za zube, i isto toliko zadovoljnih pacijenata.
  2. Oprema za snimanje zuba. Kod nas snimanje zuba obavljate na licu mesta, bez posebnog zakazivanja i čekanja. Na raspolaganju su vam najsavremeniji aparati, čija tehnologija omogućava da izradimo virtualni model vaših zuba, kao i digitalni plan terapije.
  3. Intraoralni skener. Naša ordinacija koristi najnoviju tehnologiju intraoralnog skenera kako bismo precizno uzeli otisak vaših zuba. Ova tehnika je brza, precizna i neinvazivna. Zaboravite na neugodnu otisnu masu koja tera na gađenje i povraćanje.
  4. Lokalna anestezija. Upotreba lokalne anestezije prilikom brušenja zuba se kod nas podrazumeva.
  5. Brza izrada cirkonijum krunice. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da izradimo cirkonijumsku krunu za samo par sati.

Ako i vi želite da do savršenog osmeha dođete brzo i kvalitetno, iskoristite pogodnosti koje pruža stomatološka ordinacija Magic Dent.

Bezmetalne cirkonijum krunice za samo 2h!

POZOVITE NAS

Cirkonijum krunice slike

Cirkonijum krunice slike - Magic Dent

Da li ste kandidat za cirkonijum krunice?

Imate oštećen zub?

Bezmetalne cirkon krunice se koriste za obnavljanje zuba koji su pretrpeli značajna oštećenja, kao što su veliki karijesi, frakture ili abrazija.

Niste zadovoljni bojom, oblikom ili veličinom zuba?

Ako imate čisto estetske zahteve, cirkonijum keramika je najbolji izbor za vas, jer ona savršeno imitira boju prirodnog zuba, bez obzira na to da li je zub ispod krunice vitalan ili ne.

Prednosti cirkonijum krunica

Cirkonijumske krunice ili neka druga vrsta navlaka za zube – kako se odlučiti? Prednosti bezmetalnih krunica nad metalokeramičkim se ogledaju u estetici pre svega, a i čvrstoći i dugotrajnosti:

  • Estetika: Cirkonijum krunice imaju boju i izgled prirodnog zuba, tako da se skladno uklapaju sa ostalim zubima u vilici.
  • Biokompatibilnost: Cirkonijum keramika je materijal koji ne izaziva nikakve alergijske reakcije i iritacije.
  • Čvrstoća: Ova vrsta krunica se odlikuje najvećom čvrstoćom u svetu bezmetalnih krunica.
  • Otpornost: Cirkonijum keramičke krunice su veoma otporne na pucanje i lomljenje.
  • Dugotrajnost: Cirkonijumske krunice predstavljaju dugoročno rešenje za obnavljanje oštećenih zuba jer, uz pravilno održavanje, mogu trajati i duže od 15 godina.

Ukoliko želite da saznate više o cirkonijum krunicama, ceni i zakazivanju termina, kontaktirajte nas! Magic Dent Centar za digitalnu stomatologiju pruža vrhunsku usluga sa posebnim naglaskom na vaše individualne potrebe. Naš tim stručnih stomatologa je tu da vam pruži sve informacije i pomogne vam da postignem savršen i samouveren osmeh.

ZAKAŽITE KONSULTACIJU