Dobrodošli u magični svet stomatologije

Stomatološka ordinacija Magic Dent se nalazi u Zemunu, u delu koji naslanja na Novi Beograd, i svojim uređenjem pruža prijatno i opuštajuće okruženje.

Ordinacija je opremljena najnovijom stomatološkom opremom, što nam omogućava da ponudimo visok kvalitet usluge, individualni pristup i profesionalnu brigu o pacijentu. Savremena tehnologija i materijali visokog kvaliteta omogućavaju nam da vam ponudimo vrhunsku uslugu na području dijagnostike, implantologije, estetske stomatologije, hirurgije, protetike, ortodoncije, parodontologije i radiografije.

Stomatološka ordinacija Magic Dent zapošljava tim stručnjaka i saradnika s dugogodišnjim iskustvom na području stomatologije.

Naše stručno i iskusno osoblje pruža tretmane prema najvišim svetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju. Neprestano ulažemo u znanje i obrazovanje naših stručnjaka, novu opremu i materijale, te kontinuirano pratimo napredak nauke i tehnologije.

 

Mr sci dr Dragan Gavrilov

 • Mesto i datum rođenja:
  Kikinda, 22.04.1978.
 • Stečena diploma:
  Stomatološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, 19.11.2003.
 • Stručni stepen:
  Mr sci dr
 • Stručno usavršavanje:
  Magistar stomatoloških nauka, Stomatološka protetika, Univerzitet u Beogradu, 2009. god.

  Master of science (MSc) , Oralna implantologija,  Università degli Studi Guglielmo Marconi, Rim , 2016. god.
 • Strani jezici:
  Engleski i nemački
 • Slobodne aktivnosti:
  Košarka, fudbal, muzika.

Dr spec Nebojša Mirković

 • Mesto i datum rođenja:
  Trebinje, 22.11.1974.
 • Stečena diploma:
  Medicinski fakultet, Katedra za stomatologiju, Foča, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, 05.10.2002.
 • Stručni stepen:
  Dr spec
 • Stručno usavršavanje:
  Specijalista oralne hirurgije.
 • Strani jezici:
  Ruski i engleski.
 • Slobodne aktivnosti:
  Fudbal i muzika.

Dr Branka Matović

Doktorka Branka je diplomirala 2018. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i odmah krenula da stiče klinička iskustva kroz praktični rad. Mnogobrojni zadovoljni pacijenti su potvrda kvaliteta njenog rada i posvećenosti poslu.
Posebno zadovoljstvo joj predstavlja rad sa decom, što naši mali pacijenti uvek prepoznaju i sa zadovoljstvom nam se vraćaju.
Konstantno se usavršava i širi svoja znanja, pa su digitalna stomatologija i intraoralno skeniranje postali oblast kojom se svakodnevno bavi.

Dr Teodora Mitić

Dr Teodora Mitić rođena je 1996. godine u Velikoj Plani.
Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2021. godine sa prosečnom ocenom 9,22.
Stručno iskustvo sticala je na Studentskoj poliklinici tokom pripravničkog staža, a svoj rad nastavlja u privatnoj praksi uz kontinuiranu edukaciju i usavršavanja iz oblasti preventivne i restaurativne stomatologije kao i endodoncije.
Dr Teodora je posvećena radu sa decom, a posebno interesovanje pokazuje prema oralnoj hirurgiji i digitalnoj stomatologiji.

Ljupka Mikulović

Ljupka Mikulović je deo Magic Dent tima od 2010. Rođena je u Majdanpeku 1987. godine, a Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, odsek stomatološka sestra završila je u Beogradu. Učestvuje u organizaciji rada u ordinaciji, i desna je ruka dr Mirkovića u oblasti oralne hirurgije. Svoje slobodno vreme voli da provodi u prirodi i uz dobru knjigu.

Željana Mihaljević

Željana Mihaljević je rođena 1988. godine. Srednju medicinsku školu završila je u Zrenjaninu. Smatra svoj posao vrlo odgovornim i zanimljivim. Posvećena je, vredna i komunikativna. U slobodno vreme voli da igra šah, da se bavi sportom i da čita knjige. Muziku smatra neizostavnim delom u svom svakodnevnom životu.

Anđela Popović

Anđela Popović je rođena 2000. godine.
Nakon završetka srednje medicinske škole odlučila je da nastavi svoje obrazovanje na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u Beogradu, gde je stekla diplomu strukovnog zubnog protetičara.
Slobodno vreme provodi čitajući knjige ili igrajući video igrice.