Dobrodošli u magični svet stomatologije

Stomatološka ordinacija Magic Dent se nalazi u Zemunu, u delu koji naslanja na Novi Beograd, i svojim uređenjem pruža prijatno i opuštajuće okruženje.

Ordinacija je opremljena najnovijom stomatološkom opremom, što nam omogućava da ponudimo visok kvalitet usluge, individualni pristup i profesionalnu brigu o pacijentu. Savremena tehnologija i materijali visokog kvaliteta omogućavaju nam da vam ponudimo vrhunsku uslugu na području dijagnostike, implantologije, estetske stomatologije, hirurgije, protetike, ortodoncije, parodontologije i radiografije.

Stomatološka ordinacija Magic Dent zapošljava tim stručnjaka i saradnika s dugogodišnjim iskustvom na području stomatologije.

Naše stručno i iskusno osoblje pruža tretmane prema najvišim svetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju. Neprestano ulažemo u znanje i obrazovanje naših stručnjaka, novu opremu i materijale, te kontinuirano pratimo napredak nauke i tehnologije.

Mr sci dr Dragan Gavrilov

Rođen je 1978. godine u Kikindi. Stomatološki fakultet je završio 2003. godine u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,43. Nakon toga je nastavio sa daljim usavršavanjem. 2009. je magistrirao iz oblasti protetika na Stomatološkom fakultetu, Klinika za protetiku, u Beogradu (Mr Sci). 2016. je završio master edukaciju, i dobio titulu Master of science (MSc), iz oralne implantologija na jednom od najcenjenijih univerziteta u Evropi, Università degli Studi Guglielmo Marconi, u Rimu.

Osim implantologije, Dr Gavrilovu je digitalna stomatologija oblast u kojoj se najviše usavršava. Kroz usvajanje novih znanja i tehnologija konstantno unapredjuje kako svoj, tako i rad cele ordinacije.

Dr spec Nebojša Mirković

Rođen je 1974. godine u Trebinju.
Stomatološki fakultet je završio 2001 godine u Foči, a 2013. godine specijalizaciju oralne hirurgije na Klinici za oralnu hirurgiju, Stomatološkog fakulteta u Beogradu.
Kod oralnog hirurga je najvažnija rutina i “laka ruka”. Po utiscima naših pacijenata, dr Mirković poseduje obe ove osobine, pa se i oni koji se najviše plaše vađenja zuba, bez straha vraćaju u Magic Dent.
Osnovna oblast interesovanja mu je implantologija, gde se konstantno usavršava prisustvujući raznim edukacijama i kongresima kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Dr Branka Matović

Doktorka Branka je diplomirala 2018 godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i odmah krenula da stiče klinička iskustva kroz praktični rad. Mnogobrojni zadovoljni pacijenti jesu potvrda kvaliteta njenog rada i posvećenosti poslu.
Posebno zadovoljstvo joj predstavlja rad sa decom, što naši mali pacijenti uvek prepoznaju i sa zadovoljstvom nam se vraćaju.
Konstantno se usavršava i širi svoja znanja, pa su digitalna stomatologija i intraoralno skeniranje postali oblast kojom se svakodnevno bavi.

Ljupka Mikulović

Ljupka Mikulović je deo Magic Dent tima od 2010. Rođena je u Majdanpeku, 1987. godine, a Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, odsek stomatološka sestra završila je u Beogradu. Učestvuje u organizaciji rada u ordinaciji, i desna je ruka dr Mirkovica u oblasti oralne hirurgije. Svoje slobodno vreme voli da provodi u prirodi i uz dobru knjigu.

Željanja Mihaljević

Željana Mihaljević je rođena 1988. godine. Srednju medicinsku školu završila je u Zrenjaninu. Smatra svoj posao vrlo odgovornim i zanimljivim. Posvećena je, vredna i komunikativna. U slobodno vreme voli da igra šah, da se bavi sportom i da čita knjige. Muziku smatra neizostavnim delom u svom svakodnevnom životu.

Marijana Mitić

Marijana Mitić je rođena 1996. u Požarevcu.
Diplomirala 2018. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, smer Strukovni zubni protetičar, sa prosečnom ocenom 9,62 .
Završila je osnovnu muzičku školu kao i osnovnu baletsku školu. Učesnik je karnevalske baletske grupe, kao i bivši dvostruki Evropski prvak u klasičnom baletu. U slobodno vreme posećuje modne revije, svira klavir, trenira i ima zavrsenu obuku jahanja konja.