Centar za digitalnu stomatologiju Magic Dent

Naša stomatološka ordinacija već godinama stavlja sve veći akcenat na digitalne usluge i procedure, kako bismo povećali našu preciznost a vaš komfor. Zbog toga, ali i iz želje da jasno ukažemo na visok kvalitet usluge koji vas očekuje dolaskom kod nas, Magic Dent je postao CENTAR ZA DIGITALNU STOMATOLOGIJU.

Prvi korak u svet digitalne stomatologije bio je uvođenje intraoralnog skenera, a drugi – 3D snimanje vilica i sinusa.

Usled sve veće potrebe naših klijenata da se procedura izrade bezmetalnih krunica skrati, ordinaciju smo obogatili i opremom koja omogućava da bezmetalne krunice dobijete istog dana, za samo 2h!

Magic Dent | Magija osmeha

Znajući koliku moć i ulogu magija osmeha ima u svakodnevnom životu, nastavljamo da pružamo kompletnu stomatološku uslugu. Naša poslovna filozofija zasniva se na profesionalnom i individualnom pristupu svakom pacijentu.

O nama

Stomatološka ordinacija Magic Dent se nalazi u Zemunu, u delu koji naslanja na Novi Beograd, i svojim uređenjem pruža prijatno i opuštajuće okruženje.

Ordinacija je opremljena najnovijom stomatološkom opremom, što nam omogućava da ponudimo visok kvalitet usluge, individualni pristup i profesionalnu brigu o pacijentu.

Savremena tehnologija i materijali visokog kvaliteta omogućavaju nam da vam ponudimo vrhunsku uslugu na području dijagnostike, implantologije, estetske stomatologije, hirurgije, protetike, ortodoncije, parodontologije i radiografije.

Saznaj više →

Banner Test

Stomatološka ordinacija Magic Dent se nalazi u Zemunu, u delu koji naslanja na Novi Beograd, i svojim uređenjem pruža prijatno i opuštajuće okruženje.
Savremena tehnologija i materijali visokog kvaliteta omogućavaju nam da vam ponudimo vrhunsku uslugu na području dijagnostike, implantologije, estetske stomatologije, hirurgije, protetike, ortodoncije, parodontologije i radiografije.

Intraoralni skener

Centar za digitalnu stomatologiju – Magic Dent u svakodnevnom radu koristi poslednju generaciju intraoralnih skenera!

Šta to za vas znači?

  • zaboravite na neprijatne otiske kašikom i otisnom masom!
  • izrada krunica je 1 dan!
  • preciznost i estetika izrađenih krunica je izvanredna!
Saznaj više →

Garancija kvaliteta

Ponosimo se time što smo 2017. godine dobili sertifikat za zdravstveni turizam od Ministarstva zdravlja – kao jedna od trideset stomatoloških ordinacija na teritoriji Republike Srbije koja je ispunila uslova za bavljenje ovom delatnošću. Strani državljani su uvek bili naši dragi klijenti.

Pogledajte Sertifikat

Posebno drag nam je Prefered partner sertifikat firme Straumann – koji predstavlja jedan od najboljih implantnih sistema u svetu!

Pogledajte Sertifikat

Partneri

Zašto baš Centar za digitalnu stomatologiju Magic Dent?

Ukoliko vam je potreban stomatolog u Zemunu, postoji više od 10 razloga zašto je Centar za digitalnu stomatologiju Magic Dent najbolji izbor za vas i vašu porodicu:

  1. Iskustvo i stručnost stomatologa. Naši zaposleni se i pored višegodišnjeg iskustva i završenih subspecijalizacija i dalje konstantno usavršavaju na svojim poljima.
  2. Udoban ambijent i prijatan tim. Ordinaciju smo opremili sa fokusom na komfor pacijenta. Naš tim će se potruditi da se opustite i oslobodite eventualnog straha.
  3. Otvorenost članova našeg tima za savete, konsultacije i odgovore na vaša pitanja i nedoumice. Naši doktori i sestre su uvek na raspolaganju da vas posavetuju, bilo uživo u ordinaciji ili putem mejla, telefona i društvenih mreža.
  4. Upotreba najsavremenije opreme i metoda. U cilju postizanja što boljih rezultata za što kraće vreme, i na što prijatniji način, rado koristimo poslednju reč nauke kada su u pitanju materijali i oprema koje koristimo, kao što su npr. dentalni laseri i intraoralni skeneri.
  5. Bezbolnost intervencija i komfor pacijenta. Ove dve stavke su u našoj ordinaciji apsolutni prioritet. Osim lokalnih anestezija koje se podrazumevaju, na raspolaganju je i analgosedacija kada je indikovana.
  6. Sveobuhvatan spektar usluga. Ordinacija Magic Dent ističe se ponudom kompletne stomatološke usluge, od estetske stomatologije i oralne hirurgije, preko implantologije i protetike, do ortodoncije i parodontologije. Dakle, u našoj ordinaciji možete obaviti i popravku zuba i skidanje kamenca i izbeljivanje zuba, kao i vađenje umnjaka, lečenje desni, stavljanje krunica za zube, ugradnju implantata. Ukoliko vam je potrebna neka operacija zuba, sa našim oralnim hirurgom ćete biti u sigurnim rukama. Važnost dečije i preventivne stomatologije posebno ističemo kao jednu od najboljih investicija u zdravlje i zdrave navike od malih nogu! Dok će vam naš ortodont pomoći da ispravite zube i dođete do savršenog osmeha.
  7. Opremljenost i digitalnim rendgen aparatom. Verovatno vam se već desilo da se u toku dijagnostike i lečenja ispostavi da je neophodan snimak zuba ili cele vilice i da morate da potražite poseban rendgen centar, obavite snimanje, sačekate snimke pa ih odnesete ili pošaljete svom stomatologu pre nego što nastavite sa lečenjem. Mi smo rešili da uštedimo vaše i naše vreme i opremili se digitalnim aparatom za snimanje zuba.
  8. Strogo poštovanje epidemioloških mera. U našoj stomatološkoj ordinaciji se poštuju zakazani termini, dolazak s pratnjom je dozvoljen samo kada je to iz objektivnih razloga nužno. Upotreba maski, rukavica i dezinfekcionih sredstava, kao i stalno provetravanje prostorija, se podrazumevaju.
  9. Idealna lokacija. Mesto na kom se nalazi stomatoloska ordinacija Magic Dent je savršena za one kojima je potreban zubar u Zemunu – za one koji žive ili rade u Zemunu i Novom Beogradu, ali je lako dostupna gradskim i sopstvenim prevozom i iz mnogih drugih delova grada.
  10. Lako uklopljivo radno vreme. Naša stomatološka ordinacija na adresi 22. oktobra u Zemunu ima radno vreme koje se lako uklapa u različito radno vreme i druge obaveze naših pacijenata.
  11. Partnerstvo sa eminentnim osiguravajućim kućama.
  12. Sertifikat za upotrebu Straumann implantnih sistema. U pitanju su jedni od najboljih zubnih implantata na svetu.
  13. Sertifikat za zdravstveni turizam. Ovo je dobra vest i za naše lokalne pacijente, budući da kriterijumi za dobijanje ovog sertifikata od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije podrazumevaju pružanje stomatoloških usluga po najvišim svetskim standardima.
  14. Pogodnosti za rezervaciju hotela. Naša stomatološka ordinacija obezbeđuje smeštaj za sve pacijente tokom boravka u Beogradu. Magic Dent stomatološka ordinacija ima korporativni ugovor sa hotelom “Lora” koji se nalazi svega 150m od ordinacije. Ukoliko se odlučite za smeštaj u hotelu “Lora” kao naši pacijenti ostvarujete popust 30-40%.

ZAKAŽITE PREGLED

Stomatološke usluge

Izbeljivanje zuba: nekim metodama boja zuba se može posvetleti i do 9 nijansi!

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Izbeljivanje zuba je procedura kojom se menja boja zuba sa ciljem dobijanja svetlijih nijansi i ukupnog efekta lepšeg osmeha.

Magic Dent - Zubni implanti su idealno rešenje za problem nedostatka zuba u vilici!

IMPLANTOLOGIJA

Implantologija je omogućila da se nadomesti nedostatak manjeg ili većeg broja zuba, čuvajući susedne zube, što je jedini biološki ispravan način.

Zubne krunice sa garancijom kvaliteta

KRUNICE ZA ZUBE

Navlake za zube predstavljaju fiksne protetske nadoknade koje potpuno prekrivaju oštećeni zub – vraćajući mu prvobitan izgled.